Jongerensynode, digitaal samenkomen met jongeren!
Opleidingen & Workshops
WOENSDAG
2
DECEMBER

Woensdag 2 december 2020

Van 19u30 tot 21u30

Jongerensynode, digitaal samenkomen met jongeren!

Potterierei 72

8000 Brugge

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

De jongerensynode heeft als doel gesprekken op te zetten met jongeren in de parochies, in het kader van het synodaal proces dat in ons bisdom loopt.
Je had misschien graag als parochie een gespreksnamiddag of -avond op touw gezet maar die is door Corona in het water gevallen, of je hebt zelf de mogelijkheid of middelen niet om zo een avond op te zetten. IJD kan je helpen!
De jeugddienst van ons bisdom heeft een heel mooi digitaal project uitgewerkt, waar men op een leuke manier met jongeren, online (via Zoom), in gesprek gaat. Bovendien coördineren en begeleiden Laura, Ruth, Severine en Nathalie van IJD de hele Zoom-sessie, zodat de begeleiders gewoon rustig kunnen meevolgen. Het enige wat IJD vraagt is dat de P.E. de jongeren op een door hen bepaald moment verzamelen, elk achter zijn/haar eigen computer.
 We horen steeds vaker hoezeer jongeren het waarderen dat ze aan de bisschop en de medewerkers hun stem mogen laten weerklinken en dat er naar hun opmerkingen wordt geluisterd. Wil je graag zo een avond even meemaken vooraleer je jongeren van uw parochie aanspreekt? Wil je wat ideeën halen uit deze online werkvorm om iets op te zetten, in gesprek te gaan? We proberen op deze vormingsavond de werkvorm uit en geven je de kans vragen te stellen over de werkvorm en hoe jij het best aanpakt om jongeren aan te spreken.
We komen samen via Zoom. Gelieve in te schrijven om de link te ontvangen.

In samenwerking met Vlaamse Overheid

Activity Members: Nathalie Verstraete, Severine Verhulst

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker