Fit in je hoofd
Opleidingen & Workshops > Gezondheid & Sport
DONDERDAG
1
OKTOBER

Donderdag 1 oktober 2020

Van 20u00 tot 22u00

Fit in je hoofd

Kloosterstraat 4

2380 Ravels

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

De afgelopen maanden zorgden voor veel afzondering en gepieker. Nu de donkere maanden weer voor de deur staan, is het belangrijk dat jij je goed in je vel blijft voelen. Deze workshop is hier ideaal voor. Tijdens deze workshop maak je kennis met 10 handvaten die je op weg helpen om fit in je hoofd te blijven. Reserveer dus snel een plaatsje.
Op 1 oktober start de 10-daagse van de geestelijke gezondheid. Met deze workshop / lezing willen we je meteen helpen om goed van start te gaan. Een dipje of tegenslag komt iedereen wel eens tegen. Daarom heb je er baat bij je geestelijke gezondheid te versterken.
Ontdek hoe jij je veerkracht kan versterken. Tijdens deze workshop staan de tien stappen die je tijdens deze workshop leert kennen centraal en krijg je tips om zijn eigen mentale evenwicht te bewaken.
Deze workshop wordt gegeven in samenwerking met Organisatie: Huis van het Kind, Gezonde Gemeente, Bibliotheek Ravels, Welzijnsoverleg Ravels, Logo Kempen en Vormingplus Kempen.
#goedinje(Ra)vel(s)!

De workshop wordt begeleidt door Willy Wuyts. Hij is trainer bij ELW, Emotioneel LichaamsWerk. Om deze workshop te kunnen geven, heeft hij een speciale training gevolgd.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker