De wereld van Bobbejaan Schoepen - Guido Belcanto, Isabelle A & Klaas Delrue
Muziek > Concerten
DINSDAG
13
APRIL

Dinsdag 13 april 2021

Van 20u00 tot 22u00

De wereld van Bobbejaan Schoepen - Guido Belcanto, Isabelle A & Klaas Delrue

Kunstlaan 5

3500 Hasselt

€26

Basistarief: 26,00 €; -25: 26,00 €; +65: 26,00 €

Bobbejaan Schoepen was onze eerste ‘vedette’, hij was ‘onze’ cowboy, hij was de man die de American dream naar ons land bracht. Bovenal liet hij een indrukwekkende muzikale erfenis na: Lichtjes van de Schelde, Eerbied voor jouw grijze haren, Café zonder bier en vele andere van zijn nummers staan in ons collectieve geheugen gegrift.

10 jaar na zijn overlijden brengen Guido Belcanto, Isabelle A en Klaas Delrue zijn liedjes opnieuw voor het voetlicht en doen ze zijn wereld herleven. 

Guido Belcanto groeide op met de muzikale nalatenschap van Bobbejaan, en ook in zijn eigen werk is de link naar die traditie herkenbaar. Isabelle A, uitgegroeid van tieneridool tot één van onze allerbeste zangeressen, en Yevgueni-frontman Klaas Delrue, die al 15 jaar een zeer persoonlijke invulling geeft aan chanson en kleinkunst, zijn van een veel jongere generatie, die toch een sterke band voelt met het repertoire van Bobbejaan. Op het podium worden ze bijgestaan door de wonderbaarlijke The Bobbejaan All Stars.

Deze nooit geziene muzikale combinatie zorgt voor een onweerstaanbare en onvergetelijke avond, een grandioze ode aan het vakmanschap van één van onze allergrootste artiesten.zang, gitaar & mondharmonica Guido Belcanto / zang Isabelle A / zang & gitaar Klaas Delrue / muzikale begeleiding The Bobbejaan All Stars: Dominique Vantomme - orgel, piano & chef d’Orchestre, Sjang Coenen - bas, beatboxen, Karel de Backer - drums & percussie, Jo Mahieu - gitaar, banjo & snaarinstrumenten, Firmin Michiels - gitaar, ukulele & mandoline / © Dieter Bacquaert
guidobelcanto.be, isabellea.be & yevgueni.be

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker