Dead Ladies Show #3
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 24 juni 2021 (van 20u00 tot 21u30)

/

Dead Ladies Show #3

Stadsplein 3

3600 Genk

€10

Basistarief: 10,00 €; -26 jaar/ lid van Bib Genk of OGWA: 5,00 €; VT-statuut: 2,50 €

Eindelijk! We mogen jullie weer ontvangen voor een inspirerende avond vol literatuur en muziek. Drie sprankelende dames brengen hulde aan drie opmerkelijke vrouwen.

Schrijfster Gaea Schoeters en literatuurhuis Passa Porta presenteren een corona-proof eerbetoon aan drie vrouwen die bij leven werden miskend en blijvende bewondering verdienen. Die krijgen ze nu!

In deze speciale ‘queer edition’ duiken actrice Joke Devynck en schrijfsters Fleur Pierets en Johanna Pas vrolijk de geschiedenis in. Ze brengen hulde aan de Zwitserse schrijfster en fotografe Annemarie Schwarzenbach, de Franse beeldhouwster Camille Claudel en de Amerikaanse polyamoureuze dichteres en prozaschrijfster Nathalie Clifford Barney.

Tussendoor brengen Naomi Beeldens (sopraan) en Lies Colman (piano) stoute Duitse cabaretmuziek van Marlène Dietrich en Claire Waldoff.

Schrijf in met een bubbel van max. 4 personen! Wij zorgen voor voldoende afstand tussen de bubbels en vragen om een mondmasker aan te doen. We maken het hoe dan ook gezellig!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker