« Les petits formats sortent de leur réserve : LES COUPS DE CŒUR »
Kunst & Cultuur > Tentoonstellingen
ZATERDAG
27
FEBRUARI

Zaterdag 27 februari 2021

Zo 6 september 2020 - Wo 31 maart 2021

Geen tijdstip beschikbaar

Rue Bassidaine 6

5670 Nismes

20 biënnales — 40 jaar collectie – de hartendieven.
Het Musée du Petit Format d’Art Contemporain organiseert dit jaar de 20e editie van de internationale Biënnale «Petit Format de Papier», de tentoonstelling waar het allemaal mee begon en die nog altijd de voornaamste vitrine en het uithangbord voor het museum is.
Naast de presentatie van werk van 153 kunstenaars die op de uitnodiging hebben gereageerd, brengt het museum hulde aan de vrijgevigheid van de kunstenaars die hun werk na deelname als gift aan het museum hebben nagelaten en biedt een terugblik op de 40 jaar van de daaruit voortvloeiende collectie.
Een moeilijk project, natuurlijk, want het is onmogelijk om elk van de kunstenaars die hebben bijgedragen aan dit prachtige avontuur te tonen en te bedanken. Geconfronteerd met het dilemma van deze keuze, kwam een vrije selectie tot stand, uitgaand van de ontroering of verwondering die elk van de werken teweegbracht bij de verschillende leden van het team om zo een van de mogelijke vitrines van de Biënnale te tonen. Deze selectie brengt zo elementen samen die specifiek zijn voor elk van de werken en door de verbanden die ze met elkaar weven, benadrukken ze tegelijkertijd een diversiteit aan benaderingen.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker