LIVE | Monumentaal schilderen: ga groot!
Opleidingen & Workshops
ZATERDAG
20
MAART

Zaterdag 20 maart 2021

Zaterdag 20 maart 2021 (van 10u00 tot 17u00)

Zondag 21 maart 2021 (van 10u00 tot 17u00)

Van 10u00 tot 17u00

LIVE | Monumentaal schilderen: ga groot!

€92

Basistarief: 92,00 €; Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA: 69,00 €; Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen: 101,00 €; Kansentarief UITPAS Leuven (max. 6 deelnames / jaar) enkel voor inwoners stad Le: 18,00 €; Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft - 74.00: 74,00 €

Dit is een LIVE cursus die integraal doorgaat in een fysieke lesomgeving. Als je inschrijft voor een live cursus, weet je dat die (halverwege) kan geannuleerd worden wanneer de coronamaatregelen het op dat moment niet toelaten om live samen te komen. Meer info op www.wisper.be/voorjaar21
///
Of je nu al een tijdje schildert of nog maar recent de kriebels te pakken kreeg: deze reeks is er voor deelnemers die uit het blad willen treden. Die genoeg hebben van de standaardformaten. Die klaar zijn om groot te gaan. Monumentaal groot!
Docent Wannes Lecompte staat bekend om zijn muurschilderingen en fresco's. Abstract of figuratief, dat speelt geen rol. Samen met hem werk je een heel weekend op houten panelen aan een groot werk.
Je ontdekt: hoe groter het formaat, hoe meer je vanuit je lichaam kan werken. Je gebruikt niet alleen je pols, maar je hele arm en schouder en misschien zelfs je romp, heupen ... Eén ding is zeker: deze grootste ervaring ondervind je aan den lijve!

Begeleiders: Wannes Lecompte

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker