Take-over: Bedroom beats
Evenementen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 17 augustus 2019 (van 15u00 tot 21u00)

/

Dapperheidsplein

1070 Anderlecht

GRATIS

02 524 32 35

Op het Dapperheidsplein kan je deze zomer genieten van een heuse kinderspeelzone, een zonnig terras, animaties voor jong en oud, een podium gevuld met muzikaal talent en ontdek je er lokale Anderlechtse organisaties en je eigen creatieve kunnen tijdens één van de vele ateliers.

Bedroom Beats neemt het Plein over en zorgt voor een namiddag muziek, vinyl en een live concert in openlucht op het Dapperheidsplein.

Bedroom Beats is een Brussels collectief dat events organiseert ter promotie van Brusselse beatmakers en upcoming producers (beats, trap, footwork, post-dubstep).

Ze hebben op maandagavond ook een twee-wekelijkse radioshow op BRUZZ in partnership met Re:fresh

Programma:

15u-20u Vinyl Fair
Greg L, bekend van Groove Travellerz (BRUZZ) en Dug Out Crates, organiseert in de namiddag een Vinyl Fair met de fijnste vinyls. Hij verzamelt de beste vinyl sellers van het land voor een selectie zwart goud van top kwaliteit. Kom langs om te diggen of gewoon te luisteren met een drankje uit het café !

15u-20u DJ’s & Beat Sessions
De Bedroom DJ’s vullen de namiddag met funky grooves en live beat sessions!

Peas (Radio Panik / Bedroom Beats) DJ SET
http://www.radiopanik.org/emissions/peaswave/

72 Soul (Re:Fresh! / Bruzz / Bedroom Beats) DJ SET

DIANE curates (XL-Air Radio / BRUZZ) DJ SET

Francesco Dntknw Rampini (Bedroom Beats) Live Beat Session

20H Live Concert
Ozfertii (BE)

De muziek van OZFERTl (muzikant / illustrator Florian Doucet) is een rijke smeltkroes van ethiopische / eritrese / nigeriaanse vibes vermengd met elementen van elektronica, jazz, hiphop en basmuziek.

Na een intensieve carrière op tournee met bands als LA CHIVA GANTIVA (CRAMMED DISCS) en TERRAKOTA (Angola / Portugal), verschijnt zijn eerste album ADDIS ABOUMBAP in mei 2016 - Ethio-jazz en elektronische soundscapes, goedgekeurd door DJ's Mellow, Radio Nova Paris, KCRW Los Angeles, Worldwide FM, RINSE FM France.

Als finalist van de "TREMPLIN du Festival de DOUR" en de halve finalist van de REDBULL Elektropedia Beat Battle, ontpopt OZFERTI zichzelf op het podium als een veelzijdige multi-instrumentalist die snel jongleert met machines, een gitaar en zelfs zijn eigen creëerde videoanimaties.

22h End

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker