Geef iets weg en neem iets mee op het Geefplein
Evenementen > Beurzen & Markten
ZATERDAG
18
SEPTEMBER

Zaterdag 18 september 2021

Van 11u00 tot 16u00

Geef iets weg en neem iets mee op het Geefplein

Pastoorsleike 7

2530 Boechout

GRATIS

0478 96 00 10

Kom naar het Geefplein en breng spullen mee die je zelf niet meer nodig hebt, maar die nog wel in goede staat zijn. Mensen die jouw spullen een tweede leven willen geven, mogen ze zo meenemen. Speelgoed, kledij, boeken, cd’s, kleine meubels, huis- tuin- en keukengerief, gezelschapsspellen … Op een Geefplein kan je niets kopen of verkopen. Je kan er alleen geven en krijgen. De consumptiemolen mag gerust wat trager draaien. Geld doet er deze keer niet toe.

Te groot? Kan ook!
Wij voorzien een groot bord waarop je kan meedelen welke grotere spullen bij jou thuis afgehaald mogen worden. Een stapel bakstenen die in de weg ligt, een reuzenpompoen, een lattenbodem … Iedereen begrijpt dat je die niet zomaar kunt meebrengen. Zorg voor een foto en de juiste contactgegevens. Geïnteresseerden kunnen dan verdere afspraken maken.

Praktisch:
Het Geefplein is open van 11.00 tot 16.00 uur. Je kan er met je spullen terecht vanaf 10 uur. We zorgen voor een veilige organisatie met aangepaste corona-maatregelen. Breng zeker een mondmasker mee.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker