Postnatale Yoga met baby (3-wekenreeks)
Sport
WOENSDAG
22
SEPTEMBER

Woensdag 22 september 2021

Wo 22 september 2021 - Wo 6 oktober 2021

Geen tijdstip beschikbaar

Postnatale Yoga met baby (3-wekenreeks)

Grote Steenweg 13

2600 Berchem (Antwerpen)

€45

Basistarief: 45,00 €

Lava (www.lava.yoga) organiseert deze 3-wekenreeks die bij Fleurentine Vroedvrouwen, Grote Steeweg 13, Berchem. Telkens op woensdag van 10u30-11u30 (late reeks).
Losse lessen mogelijk in overleg.
Mocht je een les missen, ontvang je een opname van een gelijkaardige les uit een vorige reeks.
Data: 22+29 sept + 6 oktober, 10u-30-11u30.
Prijs: 45 euro. BE30 1431 0110 3811.
Meer informatie en inschrijving: Ines Rothmann, inesrothmann@hotmail.com, 0484900794, www.lava.yoga

1) Samenvatting
Focus: Postnataal herstel voor de mama. Baby's zijn welkom en kunnen worden betrokken bij de oefeningen. Dit is een mooie gelegenheid voor samenzijn met je baby terwijl je aan je postnataal herstel werkt. Baby's leeftijd: t/m 6 maanden.
We werken met max 5 deelnemers, gezien de Covid-19 maatregelen.

2) Beschrijving
Zwangerschap, baren en moeder worden, zijn heel intense ervaringen. Jouw lichaam heeft zeer hard gewerkt en heeft nu nazorg nodig. In de mama-baby yoga neem je tijd voor jezelf om te herstellen / jezelf te voeden en de ervaringen te verwerken. Via yogahoudingen bouwen we kracht en energie op, stabiliseren en versterken we je lichaam. Tevens besteden we voldoende aandacht voor ontspanning en innerlijke rust via bv. mindfulness en ademhalingsoefeningen. Een gezond en uitgerust lichaam is de basis om al de veranderingen en de zorg voor je kind(eren) te kunnen blijven dragen.
De mama-baby-yogales is een mooie gelegenheid voor samenzijn met je baby terwijl je aan je postnatale herstel werkt. Je baby is van harte welkom. We betrekken je baby bij de yogahoudingen en de ontspanningsoefeningen, welke telkens zijn afgestemd op jouw herstelfase en de leeftijd van je baby. We schenken aandacht aan oefeningen die je makkelijk kunt integreren in je dagelijkse leven.
Je kunt meedoen vanaf 6 weken na de bevalling. Vroeger beginnen dan 6 weken mag, na overleg met lesgeefster en als eventuele letsels reeds genezen zijn. Als je een normale bevalling hebt gehad, is het zelfs aan te raden om zo vroeg mogelijk te beginnen, dat kan vanaf 2 weken na de bevalling. Ben je er niet zo zeker van of je wel mee mag doen, raadpleeg dan eerst even je arts en de lesgeefster.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker