Film in het Park: Huisdiergeheimen 2
Film
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 11 juli 2021 (van 16u30 tot 18u00)

/

Film in het Park: Huisdiergeheimen 2

€2

Basistarief: 2,00 €

‘Huisdiergeheimen 2’ (2019 - animatiefilm) brengt het verhaal van de foxterriër Max die leert omgaan met de veranderingen in zijn leven. Zijn baasje heeft een kindje baby Liam, en Max wil hem kost wat kost beschermen, maar dat zorgt voor heel wat extra stress. Tot overmaat van ramp ontmoeten ze tijdens een uitstapje naar de boerderij heel wat hond-onvriendelijke koeien, vijandige vossen en een angstaanjagende kalkoen. Gelukkig kan Max rekenen op de hulp van Rooster, een ervaren boerderijhond die Max helpt om van zijn angsten te overwinnen. Ondertussen probeert Gidget het favoriete speeltje van Max te redden uit een appartement vol katten en gaat het schattige superheldenkonijntje Snowball op avontuur met een Shih Tzu. Vinden onze vrienden de moed om hun angsten te overwinnen?

De Nederlandstalig gesproken film wordt afgespeeld op een groot ledscherm op het binnenplein tussen het kasteel, restaurant en de bibliotheek. Ter plaatse wordt er catering voorzien. Breng zelf een stoeltje of dekentje mee om in alle comfort te genieten van de filmvoorstelling.PRAKTISCH

Datum: Zondag 11 juli 2021

Locatie: Kasteeldomein Zonnebeke

Berten Pilstraat 5B, 8980 Zonnebeke

Start film: 16.30 – einde: 18.00

Jouw inschrijving is volledig na overschrijving van € 2,00 per persoon (ouder dan 12 jaar). Dit tegen donderdag 8 juli 2021. Gebruik hier de gestructureerde mededeling die je via mail ontvangt.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker