Dans Dans presenteert Zink
Muziek > Concerten
DINSDAG
7
DECEMBER

Dinsdag 7 december 2021

Van 20u00 tot 22u00

Brusselsestraat 63

3000 Leuven

€18

Basistarief: 18,00 €

Dans Dans is terug! En hoe! In moeilijke omstandigheden, in volle derde lockdownperiode waarin intimiteit en nabijheid vol gevaar zijn, maakt Dans Dans de soundtrack van verbinding, communicatie, passie en samenhorigheid.
Dans Dans is het unieke muzikale verbond tussen Bert Dockx (Flying Horseman, Ottla), Frederic Jacques (Lyenn en bassist bij Mark Lanegan) en Steven Cassiers
(Dez Mona, DAAU). Sinds het debuut in 2012 verbaast dit trio met muziek die onmogelijk in één vak te plaatsen valt. Instrumentaal, atmosferisch, meeslepend, geraffineerd en wild.
Met al vier langspelers (Dans Dans, I/II, 3 en Sand) onder de arm en memorabele concerten op onder meer Leuven Jazz Festival, North Sea Jazz, Gent Jazz en Pukkelpop bouwt Dans Dans met dit vijfde studioalbum onvermoeibaar verder aan zijn hoogsteigen muzikale universum. Ze bewijzen ook nu weer, schijnbaar achteloos, waarom het een van de meest intrigerende bands uit België en verre omstreken is.
Dit is geen fusion, geen rock of jazz of ambient.
Dit is de klank van de zoekende, intuïtieve mens; van een tijdloze, mysterieuze droom; van het hart, de buik en de ziel.
Support: Schreel Van De Velde
Schreel Van De Velde is het nieuw duoproject van multi-instrumentalist Lucas Schreel
en jazzdrummer Casper Van De Velde (schntzl, Bombataz). Instrumentale, filmische, poëtische muziek. Toetsen van rood fruit, kruidig pepertje, met een volle body en een lange afdronk.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker