WEBINAR: Jongeren in corona-tijden
Lifestyle > Opvoeding
DONDERDAG
18
FEBRUARI

Donderdag 18 februari 2021

Van 20u00 tot 21u30

WEBINAR: Jongeren in corona-tijden

Online

3740 Bilzen

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

De grondvesten van onze maatschappij daverden. Als volwassenen moesten we op zoek naar manieren om hier mee om te gaan. Maar hoe gaan onze jongeren hier mee om? De fase van ontdekken, je afzetten tegen de volwassenen en vooral met je vrienden omgaan. Dit werd al zeker voor een jaar on hold gezet. Wat doet dat met onze jongeren? En vooral: wat kunnen we als betrokken ouders/leerkrachten doen om hen hierbij te ondersteunen?
Door het gebruik van geweldloze communicatie en het gebruik van Nieuwe Autoriteit omkaderen we onze jongeren op een coachende i.p.v. op een straffende manier.

Tijdens dit webinar - die gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek, praktijkcases en ervaring - neemt Mieke jullie mee op pad naar antwoorden op deze prangende vragen. Er is ook een mogelijkheid tot vragen stellen.
Doelgroep: ouders en professionals.

"Je zorgt niet voor minder stress door problemen weg te nemen voor de jongeren maar door ze terug recht te laten veren na een tegenslag."

In samenwerking met Huis van het Kind Bilzen-Hoeselt en Mieke Wijnen van OchJong!

Om je in te schrijven, stuur je een mailtje naar [email protected]
met vermelding van de webinar, je gemeente en vanuit welke rol je deelneemt (ouder, grootouder, leerkracht, onthaalouder, opvoeder, ...)

Na inschrijving, krijg je kort naar de webinar-datum toe, een deelnamelink (rekening houdende met een aantal voorrangsregels).

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker