Xavier Rudd
Muziek > Concerten
DONDERDAG
10
NOVEMBER

Donderdag 10 november 2022

Van 20u00 tot 23u00

Xavier Rudd

Turnhoutsebaan 286

2140 Borgerhout

€30

Basistarief: 30,00 €; VVK Inwoner 2140 of 2060: 28,00 €; VVK -26 jaar: 28,00 €; VVK +65 jaar: 28,00 €

De Australische singer-songwriter Xavier Rudd brengt We Deserve To Dream uit, het tweede nummer van zijn nieuwe album dat begin 2022 uitkomt. En onder dezelfde titel lanceert hij een grote tournee, die hem ook naar De Roma in Antwerpen brengt.

“Het leven is de afgelopen jaren zwaar geweest voor ons allemaal, en meer dan ooit verdienen we het om grote dromen te hebben. Ik voel dat de wolken nu stilaan voorbij trekken en ik wil daar met mijn muziek toe bijdragen. Laten we samen een ruimte creëren waar mensen kunnen loslaten, dromen en dansen, waar ze het gewicht van de wereld van zich af kunnen schudden. Ik heb het gevoel dat mijn nieuwe tournee heel bijzonder zal worden”, verklaart Rudd zelf.

We Deserve To Dream pakt uit met steel guitar, terwijl Xavier Rudds kenmerkende percussie het geanimeerde nummer naar een geweldig refrein stuwt. Het is een nieuwe toevoeging aan een mooie reeks hits, zoals ook Stoney Creek en Follow The Sun, waarmee multi-instrumentalist Rudd miljoenen streams scoorde en fans over heel de wereld vond. 

 

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker