Nacht van de hoop
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 25 juni 2021 (van 19u00 tot 23u00)

/

Nacht van de hoop

Kerkstraat 19

3090 Overijse

€15

Basistarief: 15,00 €

Een wandeling, vertrekkend aan de kerk van Tombeek, met 4 optredens van artiesten onderweg! Een avond in het teken van de hoop voor de cultuursector. Een avond met een optimistische en warme uitstraling. Een avond waar wij al lang naar uitkeken.

Het is geen lange wandeling dus daar hoef je niet bang voor te zijn. Duur van het geheel: ongeveer 2,5 uur. Jongeren vanaf 10 jaar mogen gerust mee komen genieten.

Deelnemende artiesten:

1) CLOSE OPERA met TAKE AWAY

Als u niet naar de Scala kan dan brengen we de Scala toch tot bij u ? Hemelse stemmen zorgen ervoor dat u even tot rust komt, het nieuws uitbant en in alle veiligheid geniet. Een operamenu met werk van alle groten der aarde wordt geserveerd. Elke zanger en pianist heeft een professioneel topniveau en verdiende zijn of haar sporen in diverse opera- en muziektheatergezelschappen.

2) SALIBONANI: LUKAS VAN ECHELPOEL

Lukas werkte al samen samen met Jean Blaute, Kurt Van Eeghem, Johan Verminnen, Jan Leyers, Kris De Smet (De Nieuwe Snaar), Frank Vaganée e.a. Hij schreef muziek voor radio- en tv-series en componeerde voor grote en kleine theaters in Vlaanderen en Nederland. In Overijse is hij ook bekend als orkestleider van de inclusiefanfare Muscaloco.
Een muzikaal topoptreden door een ‘notenvreter’ die heel veel instrumenten magistraal kan bespelen.

3) RODE BOOM: KURT DEMEY

Open monden van verbazing. Verwonderde kreten. Ontroering in de ogen. Dikwijls een staande ovatie. Belgisch kampioen goochelen, Jezus-Eikenaar Kurt Demey, verbaast ons met zijn kunsten. Is het goochelen? Is het mentalisme? Laten jullie je in de luren leggen?

4) JAN DE SMET

Jan De Smet, een muzikale omnivoor, brengt het beste van zijn kunnen. Je kent hem wellicht van ‘De Nieuwe Snaar’. Jan snakt naar optredens en kijkt er dan ook naar uit om jullie te verrassen.

Wandelen en zingen jullie mee?

Vrijdag 25 juni 2021

Vertrekuren telkens met 60 personen: 19 uur/19.30 uur/20 uur/20.30 uur. Vertrek aan de kerk van Tombeek.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker