Symfonisch orkestkamp
Actie & Avontuur > Reizen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Maandag 16 augustus 2021 (om 0u00)

Dinsdag 17 augustus 2021 (om 0u00)

Woensdag 18 augustus 2021 (om 0u00)

Donderdag 19 augustus 2021 (om 0u00)

Vrijdag 20 augustus 2021 (van 0u00 tot 23u59)

/

Symfonisch orkestkamp

Destelheidestraat 66

1653 Dworp (Beersel)

€260

Basistarief: 260,00 €; Tweede kind binnen het gezin: 235,00 €

Op het Symfonisch orkestkamp zijn alle jonge muzikanten welkom die minstens 1 jaar een instrument bespelen. Of je nu een beginnende blazer bent of een virtuoze violist, ieder krijgt een plaats, elk op zijn niveau. Want dat is belangrijk voor het spelplezier, en dat staat voorop!

Zo maken we drie orkesten op basis van het spelniveau van elke deelnemer. De criteria die we daarvoor hanteren, vind je hier. De leeftijden vormen daarbij eerder een richtlijn.

Orkest XS gaat aan de slag met een hoop muziek en ontdekt wat samen spelen echt hoort te zijn: een groot feest! Maar … ook hard werken. Elke dag repeteren we samen met het volledige orkest of in kleinere groepjes, om alle noten en alle kneepjes van het orkestspel onder de knie te krijgen. Aan het einde van het kamp zijn alle puntjes op de i gezet, en … wie weet kunnen we dit jaar wél een slotconcert geven?

Gearrangeerde en bewerkte stukken worden aangeleerd via uitgeschreven partituren. Zo speel je in Orkest 1.0 samen met elkaar als een orkest en leer je een dirigent te volgen. De partijen zijn aangepast aan verschillende niveaus en zorgen voor voldoende spelplezier én uitdaging!

Het Juniorenorkest is een echt symfonisch orkest met alles erop en eraan: strijkers, blazers, slagwerk en dirigent! Er wordt gemiddeld zo’n 5 uur per dag gemusiceerd afgewisseld met ontspanningsactiviteiten, om er een onvergetelijke week vol muziek, sport en spel van te maken!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker