Camping Sunset - Ten Oorlog MARATHON: deel 1 + 2 + 3
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
ZATERDAG
18
SEPTEMBER

Zaterdag 18 september 2021

Zaterdag 18 september 2021 (van 11u00 tot 11u00)

Zondag 19 september 2021 (van 11u00 tot 11u00)

Van 11u00 tot 11u00

Camping Sunset - Ten Oorlog MARATHON: deel 1 + 2 + 3

nog nader te bepalen 1

9000 Gent

Deze zomer trakteert Camping Sunset ons op maar liefst drie avondvullende voorstellingen: deel 1, deel 2 en deel 3 van Ten Oorlog. Elk deel wordt in een andere stad (respectievelijk Gent, Oostende en Antwerpen) gemaakt en gespeeld. Tijdens de marathonvoorstelling krijg je de kans om de drie delen na elkaar te bekijken.

Zag je al eerder Zomergasten of Happiness, dan weet je dat Camping Sunset garant staat voor opwindend locatietheater met een rits steengoede jonge spelers die tegelijk ook de makers van het stuk zijn. Deze zomer waagt het collectief zich aan Ten Oorlog – een monstervoorstelling in drie delen – naar de theatertekst van Tom Lanoye en Luk Perceval, gebaseerd op Shakespeares War of the Roses. Camping Sunset zou Camping Sunset niet zijn, mochten ze deze legendarische bewerking niet stevig naar hun hand zetten. Weinig geïntimideerd door de cultwaarde van de originele tekst, voegt het collectief een grote dosis camping-punk toe en knipt en kapt zonder pardon.

De drie delen worden gecreëerd volgens het intussen bekende Camping Sunset-recept: een erg kort repetitieproces en een des te langere speeltijd. Want een acteur leert pas echt te spelen door veel te spelen, voor en met publiek.

MARATHON (Ten Oorlog 1+2+3)
18 & 19 september om 11:00 in Gent (Loods 20, Voorhavenlaan)

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker