Exposition LOVE - Animal Stories
Kunst & Cultuur > Tentoonstellingen
WOENSDAG
4
AUGUSTUS

Woensdag 4 augustus 2021

Zo 2 mei 2021 - Vr 31 december 2021

Geen tijdstip beschikbaar

Exposition LOVE - Animal Stories

€5

Basistarief: 5,00 €

LOVE - Animal Stories zet de onvoorwaardelijke liefde tussen mens en dier in de kijker.
Een tentoonstelling die de bevoorrechte plaats van het dier in het gezin in vraag stelt, gezien door de ogen van vijf internationale fotografen die een dagelijkse realiteit in beeld brengen waar een hechte band mens en dier met elkaar verbindt.
Deze tomeloze gehechtheid overspoelt ook de sociale netwerken waar de profielen vol staan met foto's van huisdieren alsof ze een weerspiegeling zijn van onszelf.
Alicia Rius, Grace Chon en Sophie Gamand, gevestigd in de Verenigde Staten, leggen die gehechtheid in haar meest eenvoudige of uitbundige vorm vast op de gevoelige plaat. Het werk van de Londense fotograaf Gerrard Gethings is een verrassende illustratie van het gezegde "soort zoekt soort", terwijl de Duitser Thomas Mangold zich inspireert op de wereld van de cosmetica. Zoveel genuanceerde visies die stuk voor stuk hetzelfde gevoel uitdrukken: liefde.
In tijden van social distancing zouden dieren ons wel eens kunnen helpen onze relationele behoeften te bevredigen die ons normaliter met onze soortgenoten verbinden?
LOVE is meer dan een tentoonstelling, het is een ware emotionele beleving... een weerspiegeling van onze Animal stories.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker