Yevgueni (trio) i.k.v. 11 juli Dendermonde
Muziek > Concerten
ZONDAG
11
JULI

Zondag 11 juli 2021

Van 11u00 tot 0u00

Yevgueni (trio) i.k.v. 11 juli Dendermonde

GRATIS

Basistarief: 0,00 €; Bubbel 2 personen (1 ticket per persoon): 5,00 €; Bubbel 4 personen (1 ticket per persoon): 5,00 €

In het kader van de Vlaamse Feestdag slaan Lokaal Bestuur Dendermonde (Dienst Toerisme) en CC Belgica de handen in elkaar voor het programma.
Wie intekent krijg er dus een speech van onze burgemeester bovenop en 2 gratis drankjes! Is er iemand in je gezelschap in het bezit van een UIT-pas kansentarief, neem dan contact op met onze balie om je ticket te reserveren.

Yevgueni trio dat is drie stemmen, een piano, akoestische gitaren, een beetje bas, kleine liedjes of kleine versies van grote liedjes, en verhalen over 20 jaar Yevgueni en het ontstaan van de songs. 

Ze brengen nummers van hun laatste album Yevgueni 2000 - 2020.

Yevgueni 2000 - 2020: het album
Het pronkstuk van het feestjaar vorig jaar was een dubbelalbum met (bijna) alle singles van de voorbije 20 jaar en van de eerste 6 studioalbums Kannibaal, Aan de Arbeid, We zijn hier nu toch, Welkenraedt, Van Hierboven en Tijd is Alles. Deel 1 verzamelt de singles, aangevuld met twee nieuwe nummers: Zo ver, zo goed en Alles waar ik nu wil zijn. 

Deel 2 bevat 16 onuitgegeven versies van bestaande songs, in de uitgebreide bezetting. Klaas, Geert en Maarten (zang, piano en gitaar/bas) in het gezelschap van celliste Seraphine Stragier en violist Jeroen Baert (van Sun Sun Sun String Orchestra). Een must-have voor alle fans en hopelijk ook voor nog-niet-fans.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker