Liliane Saint-Pierre
Muziek > Concerten
VRIJDAG
27
AUGUSTUS

Vrijdag 27 augustus 2021

Van 13u00 tot 16u00

Liliane Saint-Pierre

Turnhoutsebaan 246

2100 Deurne

€6

Basistarief: 6,00 €

Liliane Saint-Pierre

Liliane Saint-Pierre is zondermeer La Grande Dame van het Vlaamse chanson. Eén van de weinige Vlaamse artiesten die het ook ver schopte buiten de landsgrenzen. Haar carrière spreekt dan ook tot de verbeelding: als jong meisje tijdens de golden sixties doorheen Europa toeren en Roy Orbison, Jimi Hendrix of The Bee Gees tegen het lijf lopen, spelen in de van The Beatles bekende Star Club in Hamburg, in Parijs tekenen voor Flèche - het platenlabel van de grote Claude François die wild van haar was. Musicals, TV shows, songfestival avonturen… en nog veel meer.

‘KARMA’, haar eerste album in 6 jaar - verschenen in volle corona-lockdown - is zondermeer een artistiek hoogtepunt in haar lange carrière. Producer, arrangeur en musical director Andries Boone (Guido Belcanto, Lenny & De Wespen, MANdolinMAN) zocht voor elk van de 18 songs de juiste top-muzikanten bij elkaar. Het sterke songmateriaal werd speciaal voor Liliane geschreven door o.a. Wannes Capelle, Guy Swinnen, Gert Bettens, Udo, Philippe Robrecht, Rick de Leeuw en Sabine Tiels. Guido Belcanto ging graag in op de uitnodiging om samen met haar te duetteren.

Rijke en avontuurlijke arrangementen met oriëntaalse invloeden worden afgewisseld met sobere en uitgepuurde songs met focus op tekst en stem. Vintage Liliane Saint-Pierre maar toch net anders.

Een gelauwerde artieste met achter haar een top live-band! Ze zingt over liefde, hoop, pijn en verlangen - en dat met een stem die met de tijd nog beter en indringender wordt.Website | Facebook | Spotify

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker