Familie-escaperoom ‘Belvedère’: UITGESTELD WEGENS CORONAMAATREGELEN. Ni...
Evenementen > Quiz & Spel
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Za 19 december 2020 - Wo 30 juni 2021

/

Familie-escaperoom ‘Belvedère’:  UITGESTELD WEGENS CORONAMAATREGELEN. Ni...

Langestraat 69

8400 Oostende

€12

Basistarief: 12,00 €; Tussen 8 en 18 jaar: 10,00 €; Jonger dan 8 jaar: 0,00 €; UiTPAS-voordeel (volwassene gratis in ruil voor 20 UiTPAS-punten, tussen 8 en 18 jaar gratis in ruil voor 15 UiTPAS-punten): 0,00 €

Ga met je bubbel de uitdaging aan en speel de familie-escaperoom ‘Belvedère’ in het Stadsmuseum. ‘Belvedère’ is een spel dat je met het gezin of familie (minimum drie maximaal zeven personen) kan spelen en is geschikt voor alle leeftijden. Een ideale activiteit voor een dagje uit.

Koning Leopold I en koningin Louise Marie trekken geregeld naar hun buitenverblijf aan zee. Met de gezondheid van de koningin gaat het echter niet goed. Een schip dat zopas aanmeerde, bracht een zeldzame, geneeskrachtige plant mee uit Zuid-Amerika die de toestand van de koningin aanzienlijk kan verbeteren. In ruil voor een aantal gouden munten wil de kapitein het plantje verkopen. De penningmeester is echter onvindbaar, net als de sleutel van de geldkoffer.
Jullie team bevindt zich in een kamer van het museum, omsingeld door puzzels en uitdagingen. Enkel door samen te werken ontdekken jullie de aanwijzingen en lossen jullie de puzzels op. Dertig minuten resteren om de sleutel van de geldkoffer te vinden. Raakt jouw team tijdig op de afspraak met de kapitein? Haast jullie, er zijn nog kapers op de kust die achter het plantje aan zitten!

Reserveer op voorhand als groep via www.oostende.be/stadsmuseum

Uit voorzorg om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn een aantal maatregelen van kracht. Een mondmasker is verplicht voor iedereen die ouder is dan 12 jaar. Meer info: www.oostende.be/stadsmuseum

De escaperoom is niet rolstoeltoegankelijk.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker