Comedy avond: Serine Ayari + Amelie Albrecht + Nigel Williams
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 15 juli 2021 (van 20u30 tot 22u30)

/

Comedy avond: Serine Ayari + Amelie Albrecht + Nigel Williams

Vlonderse hoek

3080 Tervuren

€12

Basistarief: 12,00 €

Voor een zalig zomergevoel moet je van 12 juni tot 29 juli op het grasveld van de Koninklijke Moestuin zijn. Spreek eindelijk weer af met vrienden en bekijk er de wedstrijden van de Rode Duivels op het EK Voetbal of geniet van een gevarieerd aanbod van muzikale optredens, theater- en filmvoorstellingen, comedy- en hiphopavonden, workshops, …

COMEDY AVOND

Met zijn 5de optreden stond Sergej Lopouchanski al in de voorronde van Humo's Comedy Cup 2014. Intussen zat. Sergej in de selectie van "Voor De Leeuwen" (VRT), in de finale van de Commeere Comedy Cup en was hij zelfs halve finalist bij de Radio2 Humorklas in 2018 en finalist bij The Lunatic Comedy Award 2019.

Serine Ayari nam een vliegende start als comedian. De Vilvoordse was een van de ontdekkingen van Level Up in de Bourla Schouwburg, mocht openen voor de Amerikaanse comedyster Andrew Schulz in Amsterdam en maakte deel uit van de ‘New Talents of Gotham Comedy Club’ in New York. Na haar passage in ‘De slimste mens ter wereld’ komt ze u nu aan het lachen brengen in Tervuren.

Ook de 28-jarige Amelie Albrecht kent u ongetwijfeld van ‘De slimste mens ter wereld’. Amelie stond in 2017 voor het eerst op een podium in The Joker (Antwerpen). Haar prijzenkast: Humo’s Comedy Cup 2018, Juryprijs Commeere Comedy Cup 2018, Finalist Radio 2 Humorklas 2018, Finalist Comedy Talent Award Utrecht 2018.

Stand-upcomedian Nigel Williams, afkomstig van Bristol (UK) wordt beschouwd als één van de grondleggers van de nieuwe golf van Belgische stand-upcomedy van eind jaren negentig.In 2000 won hij Humo’s Comedy Cup en sindsdien bestookt hij zijn publiek in binnen- en buitenland met zijn up-tempo stand-upcomedy. Hij heeft 8 soloshows op zijn palmares. Nigel brengt maatschappelijk relevante stand-up in de zuiverste Angelsaksische traditie geënt op de actualiteit, met messcherpe observaties en met veel improvisatie, freewheelen en publieksparticipatie. Hij staat bekend om zijn onverwoestbaar sociaal engagement en brengt zijn boodschap met een vette knipoog. Een voltreffer voor al wie comedy graag wat ruwer heeft.

Reservatie verplicht!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker