Bootcamp
Sport
MAANDAG
2
AUGUSTUS

Maandag 2 augustus 2021

Di 21 november 2017 - Za 31 december 2022

Geen tijdstip beschikbaar

Bootcamp

Vijfsprong 8

3560 Lummen

€10

Basistarief: 10,00 €; 10-beurtenkaart: 90,00 €; 20-beurtenkaart: 150,00 €

In het Bootcamp-programma kan je onder leiding van een gediplomeerde lesgever terecht voor een total body workout. Tijdens zo'n sessie krijg je een uurtje de kans om in leuk gezelschap heerlijk af te zien in de gezonde buitenlucht. Aangezien iedereen de oefeningen kan uitvoeren op zijn eigen tempo is Bootcamp geschikt voor alle fitnessniveaus. Er wordt steeds gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht, dus mannen en vrouwen kunnen elk op hun eigen niveau trainen. We werken op verschillende aspecten van kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen, maar ook snelheid en coördinatie komen tijdens de training aan bod. Aan de hand van allerlei squats, lunges, push-ups, planks, groiners en back extensions wordt elk deel van het lichaam onder handen genomen.

De Bootcamp-sessies gaan door in groepen van max. 14 personen. Dat heeft voordelen: je leert nieuwe mensen kennen en kan aan je conditie werken in een leuke sfeer. Bovendien is er ook een grote motiverende factor. Je bent meer geneigd je trainingsmomenten na te komen en zal al eens een extra inspanning leveren, met extra resultaat als gevolg. En geeft toe, het is nu eenmaal veel leuker om niet alleen af te zien! Daarnaast krijgt iedereen voldoende persoonlijke aandacht en kan individueel bijgestuurd worden.

Kom gerust eens een kijkje nemen of ervaar ineens zelf hoe het er aan toegaat tijdens een gratis kennismakingsles! Dan kan je het waarschijnlijk zelf beamen: naast de stijve spieren achteraf hou je aan een intensieve Bootcamp vooral een goed gevoel over!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker