Standing with Quentin Dujardin & Didier Laloy
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 6 mei 2021 (van 18u00 tot 23u59)

/

Standing with Quentin Dujardin & Didier Laloy

nvt

1000 Brussel

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

U heeft waarschijnlijk al gehoord van Quentin Dujardin. De muzikant zong zijn lied "Ave Maria" gedurende 5 minuten in de kerk van Crupet (België) voordat hij werd onderbroken door de politie. Quentin Dujardin, kunstenaarsambassadeur van de International Yehudi Menuhin Foundation, laat ons nadenken over de status van de kunstenaar en het onrecht waaraan hij is blootgesteld sinds het begin van de gezondheidscrisis. Als een symbool draagt ??Quentin de waarden van Yehudi Menuhin met zich mee: een stem geven aan degenen die er geen hebben.

Vandaag steunt de International Yehudi Menuhin Foundation meer dan ooit Quentin en de muzikanten door een online concert te organiseren met een sterke boodschap: muziek is essentieel voor onze samenlevingen.

Gelegen op de Coudenbergheuvel die de stad domineert, was het Paleis van Brussel ongetwijfeld een van de mooiste prinselijke residenties van Europa. De muziek van Quentin Dujardin (gitaar) en Didier Laloy (accordeon) zal weerklinken in de archeologische vindplaats van het Coudenbergpaleis.

Log op 6 mei om 18 uur in op ons streamingplatform www.concertwithyou.com zodat je dit toch al unieke concert niet mist.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker