Carbone - Cellini
Muziek > Concerten
VRIJDAG
24
SEPTEMBER

Vrijdag 24 september 2021

Van 20u00 tot 21u15

Carbone - Cellini

Kunstlaan 5

3500 Hasselt

€16

Basistarief: 16,00 €; -25: 16,00 €; +65: 16,00 €; ABO6 : 16,00 €; ABO10 : 16,00 €

De jonge Maasmechelaar Gianmarco Cellini is hét Limburgse techno wonderkind. Je kent hem waarschijnlijk van zijn remix van Expectations van Portland, maar hij timmert ook hard aan de weg met een eigen label en tracks, een residency in Fuse en ronkende sets op Dour, Pukkelpop, in heel Europa en ver daarbuiten.  

Met Carbone, een persoonlijk relaas over houvast vinden in een zoektocht naar identiteit en zelfexpressie, maakt hij een droom waar. Hoelang blijf je een vreemde in je nieuwe vaderland? Is het leven met een dubbele identiteit moeilijk of verrijkend?

“Een eerbetoon aan iedereen die zijn land achterlaat voor een betere toekomst. Het is mijn ambitie om het verhaal te vertellen van de generatie die deze stap zette. Een eerbetoon aan mijn beide grootvaders die afgelopen jaar overleden zijn, en mij altijd gestimuleerd hebben om trots te zijn op mijn verhaal en roots.” 
Cellini 

Cellini, Danielle Flieswasser en Justine Bourgeus (Tsar B) brengen met film, licht en intense elektronische muziek de Italo-Belgische migratiegeschiedenis tot leven in een zinderende en fascinerende totaalervaring.

met Gianmarco Cellini, Danielle Flieswasser & Justine Bourgeus (Tsar B) / in samenwerking met De Serre / coproductie CCHA / © Annika Wallis
facebook.com/cellinimusic

   Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker