Couleur Café presents: GATE
Muziek > Festivals
DONDERDAG
26
AUGUSTUS

Donderdag 26 augustus 2021

Do 26 augustus 2021 - Zo 5 september 2021

Geen tijdstip beschikbaar

Couleur Café presents: GATE

Grondelsstraat 152

1070 Anderlecht

€18

Basistarief: 18,00 €

Ons land kreunt al meer dan een jaar onder de zware last van de coronapandemie. We verloren niet alleen veel jobs, levens en tijd maar ook een zekere levensvreugde en spontaniteit. Na de verloren zomer van 2020, moesten we intussen ook Couleur Café 2021 annuleren. Gelukkig is er deze zomer licht aan het einde van de tunnel. Het ideale moment voor Couleur Café om de vleugels uit te slaan en met een nieuw concept te komen. Vooruitzichten van vrijheid, diversiteit, muziek en liefde.

Op cultureel vlak bezit onze hoofdstad veel kleine parels en grote juwelen die wachten om ontdekt te worden. VOLTA heeft dit begrepen en ondersteunt Brusselse muzikanten d.m.v. repetities en concerten in de Studio CityGate, een oude industriële site op een boogscheut van het Zuidstation. Een gedroomde locatie en partner dus om een nieuw Couleur-Café concept op te zetten.

Deze zomer brengt Couleur Café u GATE.

Van 26 tot en met 29 augustus en van 2 tot en met 5 september 2021 worden de imposante hangar (1300 m²) en het binnenplein van Studio CityGate het toneel van acht onvergetelijke dagen.

Couleur Café zal een onuitgegeven aanbod uitwerken; elke avond belooft een bloemlezing te worden van de multiculturele waarden die het festival hoog in het vaandel draagt.

Van donderdag tot zaterdag zal u telkens nieuwe artiesten, ateliers en activiteiten kunnen ontdekken, met een aangepast culinair aanbod, een gepaste setting en verrassende performances. Keer op keer wordt het een nieuwe ervaring die zal bestaan uit de volgende sleutelelementen.

kwalitatieve live-concerten van voornamelijk Belgisch talent
afsluitende DJ-sets van lokale deejays
samenwerkingen met lokale verenigingen (zoals VOLTA en Byrrrh)
een rijke en verrassende decoratie, gerealiseerd door lokale artiesten
verschillende mobiele animaties zoals fanfares en street art
een gediversifieerd aanbod aan biologisch en lokaal voedsel
Al deze sessies worden georganiseerd voor een beperkt publiek per sessie (op basis van de dan geldende COVID-maatregelen) aan een democratische toegangsprijs van €18 per sessie.

De twee zondagen, 29/8 en 5/9, worden gratis events, waarop we zoveel mogelijk lokale bewoners willen ontvangen. Tijdens deze opendeurdagen wordt de focus vooral gelegd op de verenigingen en artiesten die eveneens hun thuis hebben in Studio CityGate. Verwacht u – onder voorbehoud – bijvoorbeeld aan een petanquetoernooi, graffitiworkshops, skate-initiaties, etcetera. De focus zal die 2 dagen minder op livemuziek liggen.

Gesproken talen : Engels, Frans, Nederlands

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker