Lotgenotencontact voor familieleden van geïnterneerden (online editie)
Evenementen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Woensdag 16 juni 2021 (van 19u30 tot 21u00)

/

Lotgenotencontact voor familieleden van geïnterneerden (online editie)

/

3000 Leuven

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Als je familielid geïnterneerd wordt, komen er veel vragen op je af. Er is niet alleen de mentale zorg, ook de complexiteit van justitie vormt een extra bekommernis. Tijdens deze bijeenkomst wordt er samen met Jana Ruymaekers, juriste UPC Duffel, en Ingrid Deckers, medewerker FPC Antwerpen, dieper ingegaan op juridische vraagstukken waarmee je psychisch kwetsbaar familielid geconfronteerd wordt.

Dit lotgenotencontact van Similes is er speciaal voor familieleden van geïnterneerde personen. We bieden je de kans om in alle vertrouwen je verhaal te delen, vragen te stellen en naar anderen te luisteren. Schrijf je nu in. Een dag op voorhand bezorgen we je de deelnamelink voor een inspirerende ontmoeting.

Tijdens de coronacrisis willen we families zo goed als mogelijk met mekaar verbinden. Daarom bieden we deze activiteit gratis aan. Je vrije deelnemersbijdrage is welkom op ons rekeningnummer BE71 0011 0730 0769 met vermelding ‘gift’.

Ben je geen naastbetrokkene? Check onze activiteitenkalender. Er zijn heel wat activiteiten die wel toegankelijk zijn voor een breder publiek.

Begeleiding: Ana De Winne, woonbegeleidster Beschut Wonen MIN Antwerpen, en Annelies De Vliegher, coördinator Mobiele Equipe Internering

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker