Gedichtendag 2021
Kunst & Cultuur > Lezingen & Debatten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 28 januari 2021 (van 18u30 tot 20u30)

/

Gedichtendag 2021

Vanackerestraat 20

8560 Wevelgem

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Poëzie is van alle tijden. In de poëzieweek krijgen gedichten extra aandacht. Donderdag 28 januari kan je de poëzieweek gratis beleven in de bibliotheek. Poëzieman Manu Stragier leest tussen 18.30 en 20.30 coronaproof en persoonlijk poëzie voor.

Raamgedichten
En er valt in de week van poëzie nog veel meer te beleven. De bib ondersteunt de regionale actie loopt i.s.m. zuidwest in het kader van Gedichtendag en de poëzieweek 2021 van 28 januari tot en met 3 februari. Fleur in deze coronatijden je raam op met een zelf geschreven/gekozen gedicht. In tijden zonder aanraking, op momenten van aarzelend leven, hebben we meer dan ooit nood aan geraakt worden. Woorden zijn daartoe in staat. Poëzie heeft de kracht om te ontroeren en te verbinden. We zorgen er samen voor dat hoop en positiviteit zich sneller verspreiden dan het coronavirus. Download het sjabloon van je voorkeur op www.uitinzuidwest.be/poëzieweek , maak een print op het gewenste formaat, vul je gedicht in en hang het op je raam! Deel je gedicht op Instagram of Facebook met de hashtag #samendichter en maak kans op een leuke prijs!

Kennismaken met poëzie
In de bib staat een boekenstand met een divers aanbod poëzie. Een goede gelegenheid om laagdrempelig kennis te maken met de wondere wereld van poëzie. De boekenstand vind je nog heel de maand januari en tot 3 februari centraal in Bib in het Park.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker