De Mannschaft
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
DONDERDAG
18
NOVEMBER

Donderdag 18 november 2021

Van 20u15 tot 22u30

De Mannschaft

Arenbergstraat 28

2000 Antwerpen

€14

Basistarief: 14,00 €; -26 jaar: 11,00 €; Studenten: 11,00 €

Na de eerdere succesvolle passage van Liv en Dethleff maakt De Mannschaft een nieuwe voorstelling voor jongeren: John & Jane.

John & Jane wordt een gevoelige, humoristische roadtrip door het hoofd van een jonge mens genaamd de puber. Een dwaaltocht door de donkere krochten van diens hersenspinsels. Maak kennis met de demonen die daar leven.

John en Jane, twee jonge mensen die, blijkbaar in tegenstelling tot al hun leeftijdsgenoten, niet weten wie ze zijn, gaan op een queeste om een antwoord op de prangende vraag ‘wie ben ik?’ te vinden. Ze zijn niemand, vinden hun eigen naam lelijk/niet van toepassing op zichzelf en noemen zichzelf daarom John en Jane Doe, omdat dat beter klinkt dan X en Y of ‘hey jom’.

Hun spreekwoordelijke pad ligt bezaaid met obstakels, angsten en demonen. Ook al vinden deze twee vreemden zichzelf misschien niet, ze hebben in ieder geval wel al elkaar gevonden.

John & Jane wordt een voorstelling over het verdwalen van een jonge mens in een veel te grote wereld. Over de afwezigheid van een identiteit, over iemand zijn, over Dionne Warwick, over geluidloos wenen, over kinderbueno’s, behangpapier, over rozengeur, over maneschijn, over bang zijn van alles, of toch veel.

Website | Facebook

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker