Wandelliefhebbers gezocht met hart voor trage wegen
Opleidingen & Workshops
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 24 september 2020 (van 20u00 tot 22u00)

/

Wandelliefhebbers gezocht met hart voor trage wegen

Kerkstraat 24

9200 Dendermonde

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Hou je van wandelen? Wil je Dendermonde nog beter leren kennen? En test je graag mee de gloednieuwe Tragen Wegen App uit? Dan ben jij de padvinder die we zoeken!

Trage wegen vind je niet alleen op het platteland, ze zijn er ook in stedelijke omgevingen. Als doorsteekjes in woonwijken, steegjes tussen drukbezochte en achterliggende straten of doorgangen door gebouwen heen. Na Grembergen, Oudegem, Baasrode, Schoonaarde, Mespelare en Appels wil het stadsbestuur, samen met Regionaal Landschap Schelde-Durme en de Provincie Oost-Vlaanderen, ook Dendermonde-centrum onder de loep nemen!

Om na te gaan hoe het met deze wegjes gesteld is, moeten ze één voor één bezocht en in kaart gebracht worden. Een huzarenstukje! Ben jij benieuwd naar minder bekende wandelplekjes in Dendermonde? En wil jij ons helpen bij deze inventarisatie? Kom dan naar deze infoavond!

Omdat de inventarisatie bij voorkeur met de Trage Wegen App gebeurt, voorzien we speciaal voor alle kandidaat-padvinders een gezamenlijke terreinuitstap op zaterdag 26 september 2020 van 9.30 uur tot 12 uur. We vertrekken aan het Onze-Lieve-Vrouwkerkplein in Dendermonde en onthullen onderweg de beste tips & tricks! Ga je liever niet aan de slag met de App? Geen nood, dan zoeken we samen naar een alternatief.

Deelnemen is gratis, maar het aantal plaatsen is (wegens Corona) beperkt. Enkel de 14 eerste inschrijvers (via [email protected]) kunnen deelnemen.

// Deze infoavond wordt georganiseerd door de stad Dendermonde met de steun van de Provincie Oost-Vlaanderen en Regionaal Landschap Schelde-Durme. //

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker