Matthysen, Mosuse & Van Ballaert
Muziek > Concerten
WOENSDAG
12
JANUARI

Woensdag 12 januari 2022

Van 20u30 tot 23u00

Matthysen, Mosuse & Van Ballaert

Gemeenteplein z/n

1853 Strombeek-Bever

€25

Basistarief: 25,00 €; Vriendenprijs: 23,00 €

De lockdown was voor Hugo Matthysen een mooie kans om wat orde te scheppen in zijn onoverzichtelijke repertoire. Na Hugo Matthysen en de Bomen is hij immers liederen blijven schrijven, voor toneelstukken, televisieprogramma's, voor derden, en vooral: voor zijn plezier.

Uit die merkwaardige catalogus werd een fraaie setlist geplukt voor het trio met de fonkelende naam Matthysen, Mosuse & Van Ballaert. De musici werken al jaren samen in de beroemde Clement Peerens Explosition, maar nu zal het er iets beschaafder aan toe gaan. U moet dus niet bang zijn, er zal geen half woord Antwerps te horen zijn.

Tussendoor wordt er wel eens wat verteld waar u na lang nadenken misschien wel een touw aan kan vastknopen.
M, M & VB brengen een afwisselend programma vol zang en dans, waarbij de dans wordt vervangen door de zang, en de zang door het gesproken woord, en dat gesproken wordt vervolgens op muziek gezet. Kunt u nog volgen? Nee? Een handleiding is verkrijgbaar.

PS: Wat het eventuele meezingen betreft: wij gebruiken niet de concert pitch van 440 Hz die u gewend bent van klassieke concerten. Wij houden het bij de in de populaire muziek gangbare A=440Hz.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker