Gekrijs! - Beethoven superstar?
Muziek > Concerten
VRIJDAG
7
JANUARI

Vrijdag 7 januari 2022

Van 15u00 tot 15u00

Gekrijs! - Beethoven superstar?

Desguinlei 25

2018 Antwerpen 18

€8

Basistarief: 8,00 €; Basistarief Rang 2: 8,00 €; Basistarief Rang 3: 8,00 €; 26+ Rang 1: 21,00 €; 26+ Rang 2: 21,00 €; 26+ Rang 3: 21,00 €

Een familievoorstelling (6+) over een doodgewoon kereltje uit Bonn dat uitgroeide tot de meest uitgevoerde componist aller tijden.

Volg twee criticasters uit Beethovens tijd, twee nukkige, oude knarren die allergisch zijn voor vernieuwing en experiment. Terwijl zij de uitvoering van Beethovens enige opera afwachten, duiken we samen in zijn fascinerende leven en genieten we met Symfonieorkest Vlaanderen van zijn meest bekende en spannende muziek.

Gekrijs! (6+) is een voorstelling over een doodgewoon kereltje uit Bonn dat uitgroeide tot de meest uitgevoerde componist aller tijden. Poëzie, slapstick, en poppentheater: je komt ogen en oren tekort. Oefen thuis alvast jouw stembanden want dat zou wel eens nuttig kunnen zijn om het Gekrijs te overstijgen!
Martijn Dendievel dirigent
Wouter Bruneel tekst & spel
Katrien Pierlet spel
Dirk De Strooper poppentheater

“Ludwig von…?”
“Beethoven.”
“von Heetoven?”
“van”
“Ulrich van Heetoven? Nooit van gehoord?”
“Schandalig, smakeloos, trekt op niets!” 
“Heetoven, let op mijn woorden, daar komt niets van.”


Korting leden Gezinsbond 
Als lid van de Gezinsbond krijg je 20% spaarkorting op tickets voor onze familievoorstelling in Brugge en Gent, en 15% spaarkorting in Turnhout. Deze korting wordt toegekend via de spaarkaart aan de balie van de gezinsbond op de dag van het concert.Dit klassiek concert is een ideale uitstap voor kinderen, met het gezin of de familie. Het gaat door op 5 januari in Brugge, Concertgebouw; 7 januari in Antwerpen, DE SINGEL; 8 januari in Gent, Muziekcentrum De Bijloke; 21 januari in Gent, Muziekcentrum De Bijloke (SCHOOLVOORSTELLINGEN); 23 januari in Turnhout, Cultuurhuis de Warande.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker