Mats Vandroogenbroeck/Nona Demey Gallagher/Timo Sterckx - Through The Looking...
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Dinsdag 9 februari 2021 (van 20u00 tot 21u00)

/

Mats Vandroogenbroeck/Nona Demey Gallagher/Timo Sterckx - Through The Looking...

Paul Snoekstraat 1

9100 Sint-Niklaas

Bastardo 1, 2 en 3 bevinden zich boemplots in een wel zeer pékulaire living. Als in een rêverie kunnen ze zich ni remembreren ni hoe ze daar verschijnselt zijn. Ze hebben elkaar nog nimmer-nooit ni gezien ni (of ni of wel of ni of wel?). Een gevoel van déjà-visie bekruipt de bastardi. Ze specu-palaveren. Moeten ze op zoek naar in- of exits? Of blijven ze beter intern? Zijn ze free willy of is hun lotto al maxi-lang getrokken? Hoe meer ze filo-sofistikeren, hoe meer ze in achtjes draaien. De sfeer wordt para-frigide. De communicatie spruttelt. Vraag blijft: "Wat doen zij hier?"


Met Through The Looking-Glass (And What We Found There) wonnen Vandroogenbroeck, Demey Gallagher en Sterckx op Theater Aan Zee de Sabam Jongtheaterschrijfprijs 2019. In hun grotesk universum heersen taalverwarring en paranoïde waan. Zonderlinge figuren vluchten er in een mengelmoes aan referenties, bijgelovigheden en neuroses.


“De jury looft de volle overtuiging en tekstuele intelligentie van zoveel wonderlijk totaaltheater en devolderiaanse postapocalyptica.” - Jury Theater Aan Zee 2019

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker