Unplugged tour 2022 - Milow
Muziek > Concerten
WOENSDAG
13
APRIL

Woensdag 13 april 2022

Van 20u00 tot 22u00

Unplugged tour 2022 - Milow

Kunstlaan 5

3500 Hasselt

€34

Basistarief: 34,00 €; -25: 34,00 €; +65: 34,00 €

Met zijn warme stem, een gouden gevoel voor melodie en harmonie én songs die in het collectief geheugen gegrift staan, blijft Milow de harten van een steeds groter publiek veroveren. Getuige daarvan zijn recente passages tijdens Night of the proms 2018 en in Liefde voor muziek 2019 én het concert van afgelopen februari in de Lotto Arena, zijn grootste Belgische zaalshow tot heden.
Sinds You don’t know (2007) en de Europese doorbraak met Ayo technology (2009) won Milow maar liefst 12 MIA’s. Het meest recente zesde album Lean into me luidde al de terugkeer in naar de singer-songwriter sound van zijn beginperiode. Nu keert hij - 15 jaar na debuut The bigger picture - helemaal terug naar zijn muzikale roots met een intieme akoestische tour.
Tijdens deze Unplugged tour worden bekende en minder bekende songs tot de essentie gestript: uitgepuurde songs met meer ruimte voor tekst en emotie. Omringd door zijn trouwe muzikale compagnons Tom Vanstiphout en Nina Babet neemt Milow ons op de golven van zijn vertrouwde sound mee in zijn wonderlijke universum.
Vijf jaar na zijn vorige passage - eindelijk, en voor de vierde keer - terug in CCHA!zang & gitaar Milow & Tom Vanstiphout / backing vocals Nina Babet / © Rachel Schraven
milow.com

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker