Steven Wilson
Muziek > Concerten
ZATERDAG
16
OKTOBER

Zaterdag 16 oktober 2021

Van 20u00 tot 22u30

Steven Wilson

Anspachlaan 110

1000 Brussel

€33

Basistarief: 33,00 €; Voorverkoop: 34,00 €

De Britse zanger, songwriter en multi-instrumentalist Steven Wilson kondigt zijn comeback aan met "The Future Bites", zijn nieuwe album dat gepland staat voor januari 2021 en een nieuwe tournee die hem zal doen halthouden op zaterdag 16 oktober 2021 in de AB!

Steven Wilson, die in het begin van de jaren ’90 furore maakt als frontzanger van Porcupine Tree, leidt vandaag een indrukwekkende solocarrière. Hij is een getalenteerde allrounder, die zijn stijl voortdurend verfijnt tussen progressieve rock en avant-garde psychedelica, terwijl hij zich laat meeslepen in genres als post-punk, hiphop, disco en metal.

Steven Wilson profileert zich als een belangrijk figuur in de underground scene en als moderne en compromisloze artiest, zoals hij nogmaals bewijst op zijn recent uitgebrachte nummers “King Ghost” en “12 Things I Forgot”. Zijn liveoptredens zijn telkens unieke en boeiende ervaringen, zoals hij in het verleden al bewees tijdens passages in zalen (AB, Cirque Royal) en festivals (Rock Werchter) ons land. 

 

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker