Muziek in de Wijk op het Kroonplein
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 18 augustus 2019 (van 14u00 tot 19u00)

/

Kroonplein

2170 Merksem (Antwerpen)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Samen met het district Merksem en de vele vrijwilligers nodigt de Zomer van Antwerpen je uit voor Muziek in de Wijk. Je wordt verwend met muziek uit de vier windstreken en straf lokaal talent. Dit jaar staat het podium op het Kroonplein. Kom genieten van de van de tropische sfeer en proeven van heerlijke gerechtjes en een drankje. Laat je onderdompelen in de muziek of vraag je buurvrouw ten dans. Vanaf 14 uur zijn er leuke activiteiten van de jeugddienst en circusworkshop.

18/08: Veston
Veston is de groep rond Steven van Gool (Wawadadakwa, El Tatoo del Tigre, De Bonanzas). Samen met zijn gezelschap combineert hij Latin & Afro met een heerlijke Kempische tongval. Veston maakt muziek waarbij stilstaan onmogelijk is en de harten van overlopen. Maak die dansbenen maar al warm!

18/08: Maya Kamaty
De mooiste vrouwelijke stem van de Indische Oceaan
Ze groeide op met de muziek van haar vader, frontman van de beroemdste band van Réunion, Ziskakan. Hieruit creëerde Maya Kamati haar eigen geluid, een heruitgevonden versie van de maloya: de traditionele muziek van het eiland, vol Afrikaanse ritmes die meegebracht werden door slaven die in de suikerrietplantages te werk werden gesteld. In de Creoolse taal bezingt ze haar thuis: laat je meevoeren door de mooiste stem van de Indische Oceaan!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker