Vallen zonder zorgen
Opleidingen & Workshops
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 14 november 2019 (van 13u30 tot 14u30)

/

Vallen zonder zorgen

Aarschotsesteenweg 112

3012 Wilsele (Leuven)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Wist je dat in 40% tot 60% van de gevallen een valpartij van een oudere persoon tot een lichamelijk letsel leidt? En dat ongeveer 77% van de ouderen, opgenomen met een trauma in het ziekenhuis, door een valincident op de spoeddienst belandt? Het is dus heel belangrijk om een juiste reflex aan te leren bij het struikelen en het uitglijden. De Vlaamse Judofederatie heeft daarom een aantal lesgevers opgeleid die je daarin wegwijs kunnen maken. De KBC ondersteunt dit initiatief. Naast valoefeningen is er ook aandacht voor lenigheid, evenwicht en krachtoefeningen.

Let op: in de papieren brochure van de seniorenmaand staat een foute datum (donderdag 13 november). Deze activiteit gaat door op donderdag 14 november.
Schrijf je in via [email protected] of 016 27 25 99.
Er is een maximum van 15 deelnemers.
Om deze workshop op een veilige manier te kunnen volgen, heb je een normale mobiliteit nodig. Heb je hier nog vragen over? Contacteer de lesgever Jean-Pierre via 0476 57 76 28 of kijk op www.vjf.be/nl/vallen-zonder-zorgen

Deze activiteit is één van de vele activiteiten van de Leuvense seniorenmaand die georganiseerd wordt van 4 tot en met 30 november door de seniorenraad, de stad Leuven en tal van andere partners. Het volledige programma kan je bekijken via www.leuven.be/seniorenmaand of in onze brochure die beschikbaar is bij het onthaal van het stadskantoor of bij één van de deelnemende partners.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker