Gratis proeven van verbindende communicatie
Evenementen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Maandag 31 mei 2021 (van 19u30 tot 21u00)

Dinsdag 1 juni 2021 (van 17u00 tot 18u30)

Zaterdag 5 juni 2021 (van 11u00 tot 12u30)

Zaterdag 12 juni 2021 (van 11u00 tot 12u30)

Maandag 14 juni 2021 (van 14u00 tot 15u30)

/

Gratis proeven van verbindende communicatie

Frederik De Merodestraat 18

2800 Mechelen

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Verloopt de communicatie met jezelf en anderen niet altijd zoals je het graag zou willen en wens je de kwaliteit van je relaties te verbeteren?
Of misschien wil je meer in je kracht kunnen blijven en bewust kiezen hoe je omgaat met wie en wat er op je pad komt, ook te midden van spanningen of (innerlijke) conflicten?
Wens je op een meer hartelijke dan hoofdelijke manier verbinding te creëren met jezelf en anderen?

Verbindende of geweldloze communicatie is een proces en levenshouding, ontwikkeld door de Amerikaanse klinisch psycholoog Marshall Rosenberg (°1934-2015), waarbij je leert spreken en luisteren vanuit je hart: helder, eerlijk en met empathie en respect voor de ander. Dit alles vanuit de intentie om de verbinding te vergroten met jezelf en anderen om zo aan elkaars geluk te kunnen bijdragen en de mens te kunnen blijven zien in de ander.

Ben jij nieuwsgierig of verbindende communicatie jouw leven kan verrijken en of het de moeite loont om je er in de toekomst verder in te verdiepen? Dan ben je van harte welkom op deze gratis infosessie waar je op een interactieve manier kan proeven van de kern van dit bijzondere gedachtegoed, dat (zelf)mededogen en samenwerking bevordert op een manier die verbindend en doeltreffend is.

Inschrijven is noodzakelijk om praktische redenen - met vermelding van je volledige naam, de datum van de sessie en telefoonnummer (zodat ik je kan contacteren bij overmacht) - en dit enkel via email naar: [email protected]
Je deelname is enkel verzekerd mits inschrijving via bovenvermeld emailadres. Na bevestiging van je inschrijving ontvang je zodra mogelijk een mail met de Zoomlink en de praktische informatie.

Van harte welkom!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker