Toer Ter Engelen - een buitengewone fietshappening in het Maasland
Sport > Atletiek
ZONDAG
19
SEPTEMBER

Zondag 19 september 2021

Van 0u00 tot 23u59

Toer Ter Engelen - een buitengewone fietshappening in het Maasland

Burgemeester Philipslaan 15a

3680 Maaseik

€7

Basistarief: 7,00 €; kinderen tem 12 jaar: 2,00 €; vergunninghouders Cycling Vlaanderen: 5,00 €; niet-vergunninghouders Cycling Vlaanderen: 7,00 €

BuSO Ter Engelen organiseert de eerste editie van haar fietshappening “Toer Ter Engelen” op zondag 19 september 2021 . We hebben aan elke fietsfanaat gedacht: zo kan u deelnemen aan de G-10km (speciaal voor minder mobiele personen, incl. tussendoortje), een toer van 20km (familietocht incl. tussendoortje), een toer van 60km (met 1 bevoorrading) voor de recreatieve fietser en een toer van 100km (met 2 bevoorradingen) voor de meer fanatieke fietser/wielertoerist. Elke tocht is zorgvuldig uitgestippeld en met duidelijke wegwijzers aangeduid. We hebben veel aandacht besteed aan de veiligheid van de fietser: iedere toer loopt over verharde ondergrond, brede fietspaden en grotendeels verkeersarme straten met een landelijk karakter. Drukke invalswegen worden zo veel mogelijk vermeden. Voor wie technische problemen heeft en hulp kan gebruiken, hebben we een “depannagedienst on the road” voorzien!
Tenslotte beschikken we over een Rode Kruis post voor de nodige verzorging en kan u op ons terras terug op adem komen met iets lekkers! Er is catering voorzien om terug op krachten te komen! Vanaf 11u is er animatie voor de kinderen, zijn er muzikale optredens en nog veel meer… Genoeg redenen om nog even na te genieten van die mooie fietstoer met familie en vrienden!

Met deze fietshappening willen we extra financiële middelen verwerven om onze leerlingen te belonen voor hun harde werk.

Vooraf inschrijven is gewenst en kan via onze website www.toerterengelen.be
Terplaatse op de dag zelf kan eventueel ook maar om wachtrijen te vermijden, kan u best vooraf ingeschreven zijn.

Aanmelden en vrij vertrek voor de toer van 60km en 100km is tussen 8.00u en 11.00u
Aanmelden en vrij vertrek voor de toer van G-10km en is tussen 11.00u en 14.00u
Begeleid vertrek voor de toer van G-10km met onze schoolbegeleiders is om 11.15u.

Gelieve u eerst bij onze inschrijvingsstand aan te melden: schooldomein BuSO Ter Engelen, Burgemeester Philipslaan 15A, 3680 Maaseik
Betalen doet u bij voorinschrijving online of bij aanmelding bij onze inschrijvingsstand. Per deelnemer vragen we 7 euro voor niet-vergunningshouders en 5 euro voor vergunningshouders Cycling Vlaanderen. Voor kinderen tot en met 12 jaar vragen we 2 euro. In deze prijs is een dagverzekering, bevoorrading (60km en 100km) of tussendoorlunchpakketje (G-10km en 20km) en één consumptie bij aankomst inbegrepen.

Meer info over hoe, wat, waar, waarom, praktisch,... vindt u op onze website www.toerterengelen.be

#toerterengelen #busoterengelen #sportersbelevenmeer #gsportvlaanderen

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker