Tai chi intensieve oefendag
Opleidingen & Workshops > Gezondheid & Sport
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 30 oktober 2021 (van 10u30 tot 16u30)

/

Van Schoonbekestraat 148

2018 Antwerpen 18

€50

Basistarief: 50,00 €

Deze dag is bedoeld voor alle studenten van de verschillende groepen en voor alle anderen die vertrouwd zijn met de Chen-man-Ch'ingstijl, korte vorm. De basiskennis van de gewone lessen is voldoende.
Het opzet van deze oefendag is het oefenen in de wekelijkse lessen te verdiepen en te verfijnen. Ook willen we een extra trainingsgelegenheid aanbieden en een stimulans geven aan het eigen oefenproces.

In de voormiddagles werken we met het eerste deel van de vorm.
De namiddagles verloopt gelijkaardig aan de ochtend. Er wordt nu echter meer aan het tweede deel van de vorm gewerkt. Deze les richt zich dan ook eerder naar de tweedejaars en gevorderde studenten, zowel van binnen de groepen als van erbuiten.

Je kan ook enkel de voormiddag of de namiddag volgen (kies dan de optie 'later betalen' en vermeld dat dan bij inschrijving). Voormiddag (10u30-12u30): 25 euro, namiddag (13u30-16u30): 35 euro.

Vragen?
Contacteer ons, we helpen je graag.

Oost West Centrum organiseert ook wekelijkse tai chi lessen in Antwerpen, voor beginners en gevorderden. En tijdens het langpaasweekend is er elk jaar een intensieve tai chi workshop in de Ardennen voor mensen met minstens 2 jaar tai chi ervaring.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker