Vaux-Hall Summer - Balkan Trafik d'été
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 19 juli 2019 (van 18u00 tot 23u00)

/

Vaux-Hall Summer - Balkan Trafik d

1000 Brussel

GRATIS

02 279 64 58

Zomerpret in het Warandepark. Voor het derde jaar op rij opent de Vaux-Hall in het Warandepark zijn deuren voor het publiek. Vaux-Hall Summer pakt deze zomer uit met een origineel, verrassend en ongezien cultureel programma, dat door het unieke kader extra luister wordt bijgezet.

De term 'Trafik' in de naam van het festival stemt misschien tot nadenken. Het was mijn bedoeling om te doen nadenken over die naam. Veel mensen reageren er verbaasd op omdat deze landen vereenzelvigd worden met mensen- en wapenhandel enzovoort. Ik hou ervan om die vooroordelen aan de kaak te stellen en aan te zetten tot reflectie, alleen al door de naam van het festival!

Het idee achter 1001 Valises en zijn speerpunt, het festival Balkan Trafik, is precies dat: een trafiek opzetten, een uitwisseling van culturen en ervaringen die sleutels aanreikt voor integratie, communicatie, delen en openheid naar anderen toe.
Om een geslaagd artistiek programma op touw te zetten waarin 'ontmoeting' centraal staat, zetten we voor Balkan Trafik een heus netwerk op van contacten met die landen en hun Belgische gemeenschappen. Zo houden we voeling met de geschiedenis en de artistieke achtergrond van onze buren via dit 'web' dat zich steeds verder uitstrekt en versterkt.

https://balkantrafik.com/

19 juillet: Brass band & Balkan Dance
DJ Set electro Balkan
Live concert (nom et origine TBC)
Workshop dance by Ana Baric
DJ Set electro Balkan
En Loop, video « balkan trafik/voyage presse et divers sujets balkans ». Sans son

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker