Chibi Ichigo & April Maey | Heartbeat Spinoff
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 3 april 2021 (van 20u00 tot 21u30)

/

Chibi Ichigo & April Maey | Heartbeat Spinoff

nvt

9000 Gent

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Chibi Ichigo
Chibi Ichigo aka Sabina Nurijeva is net 22 geworden, maar wordt nu al beschouwd als een van de grootste vrouwelijke talenten in de Belgische hiphopscene. Chibi houdt van experimenteren. Ze daagt graag uit met taal, rap, zang en beats die zweven tussen haar Russische roots en een kleine Vlaamse stadsachtergrond. Een mix van Russisch en Nederlands, met een Japanse artiestennaam (Chibi = klein / Ichigo = aardbei). Laat je omverblazen door haar denderende beats en mellow R&B vibes.

April Maey
Deze Gentse met Nigeriaanse roots lanceerde in maart 2020 haar debuut-ep Ticket to Anywhere. En in het najaar van 2020 kwam er de animatieclip bij het nummer Starry Night. In de video zien we twee jonge kinderen die proberen de maan te redden door de tijd te bevriezen en de maan terug te zetten waar ze hoort: in de lucht.

“Ik ben al zo lang als ik me kan herinneren geobsedeerd door verhalen, films en de natuur. Het was heel belangrijk voor mij om een verhaallijn vast te leggen aan ‘Starry Night’… Ik wilde uniek zijn en een verhaal vertellen.”

Praktisch
- zaterdag 03 april 2021
- 20:00 April Maey
20:45 Chibi Ichigo
- gratis

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker