Morbidfest: I Am Morbid - Grave - Gruesome - Pyrexia | Les Nuits 2021
Muziek > Concerten
ZONDAG
19
SEPTEMBER

Zondag 19 september 2021

Van 17u00 tot 23u59

Morbidfest: I Am Morbid - Grave - Gruesome - Pyrexia | Les Nuits 2021

Koningsstraat 236

1210 Sint-Joost-Ten-Node

€30.5

Basistarief: 30,50 €; Voorverkoop: 26,50 €

I Am Morbid
I Am Morbid is de death-metalgroep rond de legendarische en charismatische David Vincent, gewezen zanger en bassist van Morbid Angel, aangevuld door Tim Yeung (drummer van dezelfde band), Bill Hudson (Circle II Circle, Trans-Siberian Orchestra) en Kelly McLauchlin (Pessimist, Possessed). Op deze tour viert de band het dertigjarig bestaan van 'Blessed are the sick', hun tweede album, waarmee ze volgens AllMusic tot in het hoogste echelon van de death metal klommen.

Grave
In het voetspoor van Entombed, Unleashed en Dismember, is Grave een van de pioniers uit de Zweedse death-metalscene. Na in 86 onder de naam Corpse te zijn begonnen en twee jaar later van naam veranderd te zijn, doorkruiste Grave de decennia met ep's, albums en wisselende bandleden. Old Lindgren, zanger en gitarist, is momenteel het enig overblijvend lid van de originele bezetting máár, kunnen we jullie verzekeren, heeft nog niets van zijn efficiëntie verloren.

Gruesome
Achter Gruesome schuilen begaafde muzikanten als Matt Hervey, de gewezen leider van de band Exhumed. Hij wordt aangevuld door onder meer ex-leden van Possessed. Gruesome wordt beïnvloed door death metal uit de eighties, door Chuck Schuldiner en door de eerste werken van Death, zoals 'Scream bloody gore', 'Leprosy' en 'Spiritual healing'.

Pyrexia
Pyrexia, gevormd in 1990 te New York, is een cultgroep, die (mede door line-upwijzigingen) in 23 slechts 4 albums uitbracht. Chris Basile blijft altijd in de rangen en staat voor moderne, snedige en efficiënte death metal.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker