De juiste opleiding en het juiste werk voor vluchtelingen en nieuwkomers
Opleidingen & Workshops
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 24 juni 2021 (van 9u30 tot 12u00)

/

De juiste opleiding en het juiste werk voor vluchtelingen en nieuwkomers

Thuisinmijnhuisstraat 001

9100 Sint-Niklaas

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Wil jij de nieuwkomer op weg helpen bij het vinden van de juiste job of de juiste opleiding? We bieden je een model aan om de talenten en competenties van de nieuwkomer in kaart te brengen, via het stellen van de juiste vragen. Daarnaast geven we een overzicht van de tewerkstellingsmaatregelen die kunnen helpen bij het vinden van een job. Je krijgt ook zicht op de belangrijke spelers op de arbeidsmarkt.
We vertrekken vanuit enkele verhalen van (ooit) nieuwkomers. Wat heeft er bij hen voor gezorgd dat ze werk vonden? Dat ze doorzetten in hun zoektocht? Welke hindernissen hebben ze ervaren? Wat en wie hielp hen om die te overwinnen?
Als deze activiteit volzet is, zet je dan zeker op de wachtlijst. Misschien krijg je de plaats van iemand die annuleert. En als we later deze activiteit nog eens opnieuw organiseren, dan verwittigen we jou daarover.
Ben je ingeschreven maar kun je toch niet meedoen, annuleer dan alstublieft. Dan krijgt iemand anders jouw plaats. Mail naar [email protected]

In samenwerking met Agentschap Integratie en Inburgering, Avansa (Vormingplus) Waas-en-Dender vzw, Avansa regio Gent, Avansa Vlaamse Ardennen-Dender, Gastvrij Netwerk - Vluchtelingenwerk Vlaanderen, IN-Gent

Begeleiders: Caroline Mathys, Rony Holvoet, Züleyha Kolcu

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker