Get Innovation Moving
Evenementen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Ma 21 juni 2021 - Zo 18 juli 2021

/

Get Innovation Moving

Kom de wondere wereld van onderzoek en innovatie te ontdekken in hartje Brussel !

Get in get moving... Iedereen kan in een eigen stijl, aan een eigen ritme door onze deur naar innovatie stappen, rennen of dansen. De teller toont jouw 'innovatieritme' aan.
Deze eerste editie van de niet te missen straatinstallatie laat Brusselaars en bezoekers actief en passief ontdekken hoe wetenschap en innovatie ons dagdagelijkse leven kunnen verbeteren.

Laat je verrassen door onverwachte innovatieve projecten met prikkelende vraagjes. Wat hebben kameelachtigen, onderwaterrobots en larven gemeen ? Een aantal mensen die de innovatie waarmaken zetten we in de City of Innovators in de kijker.

Op de Walk of Innovators plaatsen we sprekende projecten en partners van STEM Brussels en van Co-Creation letterlijk op de Brusselse kaart, ook in jouw buurt.

Creativiteit leidt vaak naar innovatie. De kleurrijke street art van kunstenaar Oli.B illustreert abstracte innovatieve projecten, die iedereen naar eigen inzicht kan invullen.

Wetenschap heeft een directe of indirecte invloed op ons allemaal. Vaak beseffen we het niet eens, omdat onderzoek en innovatie nogal mysterieus kunnen blijven.
De school is uit, jongeren kunnen kiezen voor opleidingen die naar boeiende jobs leiden in STEM (Science Technology Engineering Mathematics).

Met onze campagne Get Innovation Moving willen we honderden boeiende initiatieven in heel Brussel in de kijker zetten en bezoekers inspireren. Met het groot aantal partners, bedrijven, academici en non-profit, want zij zijn het die het innovatieve ecosysteem van Brussel vorm geven. Met en voor de Brusselaars.

Wetenschappen toegankelijker maken voor een breder publiek is, naast advies en financiering, een belangrijke missie voor Innoviris.
Naast initiatieven als het grootste wetenschapsfeest I Love Science Festival in Brussel, van 15 tot 17 oktober 2021 of de verkiezing van de Women Award for Technology and Science (WATS), openen we deze zomer letterlijk en figuurlijk de poort naar innovatie met Get Innovation Moving !

We kijken ernaar uit om zoveel mogelijk Brusselaars en bezoekers warm te maken en mee te laten bewegen in het ecosysteem voor onderzoek en innovatie !

Deel jouw foto #getinnovationmoving @innoviris

Gesproken talen : Engels, Frans, Nederlands

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker