Kunstlab - Ouder en kind - Creative duo jam - ARTKOM
Opleidingen & Workshops > Creatieve Workshops
ZONDAG
23
MEI

Zondag 23 mei 2021

Van 14u00 tot 16u00

Kunstlab - Ouder en kind - Creative duo jam - ARTKOM

Gasthuisstraat 22

3200 Aarschot

€10

Basistarief: 10,00 €

Wil jij graag kunstenaar worden? Of ben je zelf al een beetje een kunstenaar? Kom samen met je mama of papa naar het Kunstlab en maak onder begeleiding van een echte kunstenaar samen een uniek kunstwerk. 

We hebben een heus atelier in onze kloostergangen gebouwd, waar je kan schilderen, boetseren, knippen, plakken, drukken en zo veel meer. Je kan hier speciale technieken leren die kunstenaars gebruiken om een kunstwerk te maken. Samen met een echte kunstenaar gaan we aan het werk en leren we nieuwe dingen die je thuis of in school nog niet gedaan hebt. 

Onder begeleiding van beeldend kunstenares Nicky Myny worden jullie ondergedompeld in deze bijzondere ateliersessie. Samen verkennen we op een spontane manier de verschillende teken- en schildermaterialen aanwezig en ontdekken we de wondere wereld van kleuren en texturen op schildersdoek. We focussen ons niet op het resultaat, wél belangrijk is de ervaring van het proces op doek dat jullie samen delen.

Voorafgaande kennis of schildervaardigheid is absoluut niet vereist want alles wat op het doek voor jullie komt, ontstaat vanuit jullie eigen intuïtie en verbeelding. De mens staat centraal en niet de techniek. Laat je dus samen op sleeptouw nemen en ga naar huis met jullie gecreëerde meesterwerk onder de arm! Kortom: een staaltje verbondenheid door creativiteit dat vereeuwigd wordt op een schildersdoek.


 

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker