De Schrijfwijzen : Het Groot Dictee Heruitgevonden
Evenementen > Quiz & Spel
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 6 december 2019 (van 20u00 tot 22u00)

/

De Schrijfwijzen : Het Groot Dictee Heruitgevonden

Oudenaardsesteenweg 458

9420 Erpe-Mere

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Het Groot Dictee Heruitgevonden (of De Schrijfwijzen) is een dictee voor iedereen die graag met letters speelt. Je hoeft zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen. Het dictee wemelt niet van de moeilijke woorden, maar laat je creatief aan de slag gaan met taal. Het spel start die avond stipt om 20.00 uur in meer dan 100 bibliotheken in Vlaanderen. Bij ons is oud-radiojournalist Johan De Ryck voorlezer van dienst. Trommel je taalminnende vrienden op en speel mee!

Wat valt er te winnen? Toffe prijzen en eeuwige roem. Iedere deelnemer krijgt een kleine attentie. De winnaar van het dictee krijgt een gouden pen en de winnaar van het langste woord gaat met een zilveren pen naar huis.
De winnaars van alle bibliotheken nemen het tegen elkaar op tijdens de grote finale van De Schrijfwijzen, die midden januari plaatsvindt. De grote winnaar gaat aan de haal met een exclusieve Belgische designpen.

De Schrijfwijzen/Het Groot Dictee Heruitgevonden wordt gecoördineerd door Creatief Schrijven vzw i.s.m. de bibliotheken en De Standaard naar een idee van de bibliotheek van Mechelen.

Verplicht inschrijven, de plaatsen zijn beperkt.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker