Captain Sugar & The Monkey Puppets: ‘Camouflage’ (GEANNULEERD)
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
ZATERDAG
17
APRIL

Zaterdag 17 april 2021

Van 19u00 tot 21u00

Captain Sugar & The Monkey Puppets: ‘Camouflage’  (GEANNULEERD)

Jeugdlaan 2

3900 Overpelt (Pelt)

€9

Basistarief: 9,00 €; VVK/-26: 6,00 €

De vier huisgenoten Groen, Blauw, Geel en Rood hebben het prima voor elkaar. Blauw hangt boven in de lucht, Geel draait om een paal, Groen danst met zijn planten en Rood hangt aan haar haren. De microkosmos van hun woonkamer loopt als een Zwitsers uurwerk, totdat Wit hun leven binnen jongleert! Wat zich ontvouwt is een voorstelling voor jong en oud waarin circus, dans, theater en magie moeiteloos in elkaar overlopen.

Met hoogwaardige circustechnieken, poëzie en heel veel humor creëren The Monkey Puppets een wonderlijke wereld boordevol energie, virtuositeit en spektakel. Onder meer zijn circustechnieken als acrobatiek, hoed-jongleren, haar-hangen, Chinese paal en verticaal touw te zien. De perfecte voorstelling om de saaiheid van een zaterdagavond te verdrijven en samen met je familie in de wonderbaarlijke wereld van de monkey puppets te duiken.
Met: Eyrún Ævarsdóttir (IJsland), Friederike Kohring, (Duitsland), Jóakim Kvaran (IJsland), Michael Zandl (Oostenrijk) en Charlie Hession (Engeland)
Eindregie: Andreas Denk, Arno Wouters

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker