Dranouter Kerksessie: Wannes Cappelle & Nicolas Callot
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 23 mei 2021 (van 17u00 tot 20u00)

/

Dranouter Kerksessie: Wannes Cappelle & Nicolas Callot

Planciusplein

8951 Dranouter (Heuvelland)

Als de coronamaatregelen het toelaten, zakken er binnenkort bekende namen af naar Dranouter. Dranoeter vzw organiseert immers de Dranouter Kerksessies in de kerk van het dorp, met op de concertagenda optredens van folklegende Laïs (zondag 25 april 2021) en het duo Wannes Cappelle en Nicolas Callot met het project 'Schubert in het West-Vlaams' (zondag 23 mei 2021).
Hopelijk worden de Kerksessies de eerste reeks coronaproof optredens na een bijzonder lange periode zonder. De ticketverkoop start zodra de overheid versoepelingen aankondigt.

-----

Op 23 mei is het de beurt aan het duo Wannes Cappelle & Nicolas Callot. Wannes Cappelle en Nicolas Callot brengen het project ‘Schubert in het West-Vlaams’. De frontman en stuwende kracht van Het Zesde Metaal komt al geruime tijd bij pianist Nicolas Callot over de vloer. Callot won verschillende wedstrijden, was laureaat van de International Johannes Brahms Competition in Oostenrijk en trad op met Antwerp Symphonic Orchestra. Hij deelde zijn grote liefde voor componist Franz Schubert met zijn West-Vlaamse vriend. En vroeg zich af wat het zou geven als Cappelle enkele van de schitterende Schubert-liederen zou vertalen in het plastische en poëtische West-Vlaams dat hem zo eigen is. In dit bijzondere project zetten Cappelle en Callot het werk van Schubert naar hun hand.

-----
De Dranouter Kerksessies zijn mogelijk dankzij de steun van Vlaamse Overheid.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker