LIVE | Hedendaagse dans: basis op maandagavond - binnenwereld vs buitenwereld
Opleidingen & Workshops
MAANDAG
22
FEBRUARI

Maandag 22 februari 2021

Maandag 22 februari 2021 (van 19u00 tot 20u30)

Maandag 1 maart 2021 (van 19u00 tot 20u30)

Maandag 8 maart 2021 (van 19u00 tot 20u30)

Van 19u00 tot 20u30

LIVE | Hedendaagse dans: basis op maandagavond - binnenwereld vs buitenwereld

Abrahamstraat 13

9000 Gent

€33

Basistarief: 33,00 €; Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen: 36,00 €; Kansentarief UITPAS Gent (max. 6 deelnames / jaar) enkel voor inwoners stad Gent: 7,00 €; Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft - 26.00: 26,00 €

Dit is een LIVE cursus die integraal doorgaat in een fysieke lesomgeving. Als je inschrijft voor een live cursus, weet je dat die (halverwege) kan geannuleerd worden wanneer de coronamaatregelen het op dat moment niet toelaten om live samen te komen. Meer info op www.wisper.be/voorjaar21
///
Neem een speelse en verhelderende duik in de rijke wereld van hedendaagse dans!
We ontdekken en ontwikkelen de mogelijkheden van ons dansend lichaam. We onderzoeken basiselementen van hedendaagse dans. We werken aan lichaamsbewustzijn, ruimtegebruik, muzikaliteit en compositie.
Zowel techniek, improvisatie als compositie komen aan bod in onze hedendaagse danslessen. We prikkelen onze zintuigen, ons creatieve vermogen en openen en verbreden ons bewegingsvocabularium.
In deze reeks leggen we inhoudelijk extra focus op hoe we onze innerlijke wereld vertalen naar beweging. Wat betekent het om onze dans te projecteren? En hoe kunnen impulsen van buitenaf onze dans op hun beurt voeden?
Kort en bondig: een reeks vol dans, ontdekking, creatie en vooral plezier. Perfect voor beginnende dansers en gemotiveerde bewegers!
+++
Op zoek naar meer? Wil je nadien de basis van hedendaagse dans verder verkennen, dan start er op 15 maart een volgende basisreeks rond vloerwerk. Beide reeksen zijn ook perfect los van elkaar te volgen!

Begeleiders: Elizabeth Ward

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker