Erik Van Looy - Verslaafd!
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
ZATERDAG
12
FEBRUARI

Zaterdag 12 februari 2022

Van 20u00 tot 21u30

Erik Van Looy - Verslaafd!

Hospitaalstraat 18

9620 Zottegem

€20

Basistarief: 20,00 €; -26/60+: 18,00 €

Erik Van Looy kennen we al seizoenen lang als de goedlachse, flamboyante en aantrekkelijke presentator van De Slimste Mens Ter Wereld. Door zijn grenzeloze populariteit als quizmaster (en zijn indrukwekkende modellencarrière voor een niet nadergenoemd schoenenmerk) zodat we haast vergeten dat hij één van de meest succesvolle regisseurs van het land is en al zijn hele leven passioneel verslaafd aan cinema en filmsterren.
in ‘Verslaafd’ vertelt Erik met veel humor over eerste zestig jaar van zijn roemrijke filmverleden. Over de supersterren die hij mocht interviewen voor De Laatste Show, zijn verrassende relatie met Koning Albert, Koningin Paolo en Yasser Arafat, zijn filmklassiekers waarin Koen De Bouw (5 keer), Jan Decleir ( 3 keer) en de chihuahua van Mickey Rourke ( 1 keer en nooit meer) een voorname rol speelden, zijn levensbedreigende honger tijdens een etentje met de vrouw van Tom Cruise én over die keer da hij met de naakte cowboy van The Village People om 3 uur s ’morgens in een Antwerpse hotelkamer zat.
Mis deze unieke show niet, want het zou wel eens de laatste keer kunnen zijn dat Erik zich het allemaal nog kan herinneren!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker